what is included greek soultatos rent a car

check markΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 

check markΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ

check markΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣ - ΠΥΡΟΣ

check markΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

check markΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

check markΔΩΡΕΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

check markΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

check markΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

check markΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ - ΦΠΑ 24%

check markΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα...

Η Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και το πέμπτο μεγαλύτερο στη Μεσόγειο, βρίσκεται στο Νότιο Αιγαίο και έχει έκταση 8.331 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Στo νησί του Μίνωα, μπορεί κανείς να ανακαλύψει μαγευτικές παραλίες, απρόσιτες βουνοκορφές, εύφορα οροπέδια και κοιλάδες με ελαιόδεντρα, καθώς σε μια διαδρομή, οι εικόνες εναλλάσσονται μεταξύ τους σε μόλις λίγα  χιλιόμετρα, γεμίζοντας το μάτι και την ψυχή.

Το μόνο που χρειάζεστε για να εξερευνήσετε και να απολαύσετε την Κρήτη, είναι ένα ασφαλές αυτοκίνητο.

travel to crete soultatos rent a car

Τα βουνά της Κρήτης χαρακτηρίζονται από πολλές ομορφιές που περολαμβάνουν βαθιά φαράγγια, μοναδικά σπήλαια, αλλά και από οροπέδια, λόγω των μεγάλων περιοχών που καταλαμβάνουν ασβεστόλιθο.

Τα περισσότερα από τα φαράγγια του νησιού δημιουργήθηκαν πριν από περίπου 2 εκατομμύρια χρόνια, μετά από μεγάλες τεκτονικές αλλαγές και πήραν την τελική τους μορφή μετά από τη διάβρωση του περιβάλλοντος, οπότε η Κρήτη απέκτησε τη σημερινή μορφή της.

Στις θάλασσες της Κρήτης, η παρουσία των δελφινιών και της φώκιας Monachus Monachus είναι μόνιμη, ενώ στις αμμώδεις ακτές της εμφανίζεται η θαλάσσια χελώνα caretta caretta.

Η Κρήτη διασχίζεται από δύο κλιματικές ζώνες, τη Μεσόγειο στα βόρεια και τη Βόρεια Αφρική, στα νότια. Η θερμοκρασία της θάλασσας δεν πέφτει κάτω από 15 βαθμούς το χειμώνα, ειδικά στο νότο.

Γι 'αυτό το λόγο, το κλίμα της Κρήτης θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα, πιο υγιεινά και πιο ήπια στην Ευρώπη, καθώς ο καλός καιρός, το καθιστά ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές.

holiday in crete soultatos rent a car

Οι φυσικές ομορφιές του νησιού, οι αμμώδεις παραλίες, οι αραιολογικοί χώροι, τα μουσεία ιστορίας και πολιτισμού, αλλά και οι αμέτρητες δραστηριότητες που προσφέρονται, κάνουν τις διακοπές στην Κρήτη πραγματικά αξέχαστες.

Η Κρήτη δέχεται εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο, από κάθε γωνιά του κόσμου, καθώς τα τρία διεθνή αεροδρόμια της, του Ηακλείου, ων Χανίων και της Σητείας, συνδέονται αεροπορικώς με εκατοντάδες άλλα διεθνή αεροδρόμια.

Άλλες κύριες πύλες εισόδου στο νησί, είναι λιμάνια με τα δκάδες επιβατηγά πλοία που συνδέουν καθημερινά τα λιμάνια του Ηρακλείου, του Ρεθύμνου και των Χανίων με το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, τον Πειραιά. Τα δρομολόγια, συνδέουν επίσης τις Κυκλάδες και το Ηράκλειο, ενώ υπάρχουν δρομολόγια από και προς τη Ρόδο, την Κάρπαθο, τη Μήλο και πολλά άλλα νησιά, από και πρός τα λιμάνια της Σητείας, του Αγίου Νικολάου και της Κισσάμου.

Έτσι, η εύκολη πρόσβαση στο νησί είναι το πρώτο βήμα, για ευχάριστες και άνετες διακοπές.

Οι θάλασσες της Κρήτης, είναι πάντα μια ελκυστική επιλογή, καθώς έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να πλησιάσετε κοντά στη φύση, και αυτό γιατί η  Κρήτη προσφέρει μια ποικιλία από ασφαλείς ρηχές παραλίες, ιδανικές για οικογένειες με παιδιά, αλλά και παρέες ενηλίκων, καθώς οι περισσότερες είναι καλά οργανωμένες, ήσυχες, απάνεμες, αμμώδεις ή με βότσαλα, για να καλύψουν κάθε γούστο.

Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα όλων των τύπων και κατηγοριών

Η εταιρία SOULTATOS Rent a Car έχει κάνει τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μια εύκολη και αξιόπιστη επιλογή, για τις διακοπές σας στην Κρήτη, προσφέροντας την καλύτερη εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτων!

Ο κύριος στόχος μας, είναι να διασφαλίσουμε μια άνετη και ασφαλή οδήγηση σε όλο το νησί, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Επιλέξτε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε από τον εκτεταμένο στόλο μας και αφήστε μας να γίνουμε μέρος των καλύτερων αναμνήσεών σας από την Κρήτη.car fleet for rent banner