what is included greek soultatos rent a car

check markΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 

check markΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ

check markΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣ - ΠΥΡΟΣ

check markΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

check markΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

check markΔΩΡΕΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

check markΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

check markΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

check markΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ - ΦΠΑ 24%

check markΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα...

 

Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα όλων των τύπων και κατηγοριών

Η εταιρία SOULTATOS Rent a Car έχει κάνει τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μια εύκολη και αξιόπιστη επιλογή, για τις διακοπές σας στην Κρήτη, προσφέροντας την καλύτερη εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτων!

Ο κύριος στόχος μας, είναι να διασφαλίσουμε μια άνετη και ασφαλή οδήγηση σε όλο το νησί, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Επιλέξτε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε από τον εκτεταμένο στόλο μας και αφήστε μας να γίνουμε μέρος των καλύτερων αναμνήσεών σας από την Κρήτη.car fleet for rent banner

Το Κοκκίνη Χάνι, βρίσκεται 14 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης του Ηρακλείου, στην παλιά εθνική οδό Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου, μόλις 10 λεπτά από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Καθώς διασχίζετε τις στροφές του Κακού Όρους με τα εντυπωσιακά βράχια πάνω από τη θάλασσα, θα συναντήσετε την πρώτη μεγάλη παραλία στο Κοκκίνη Χάνι, η οποία κατά μήκος της ακτής προσφέρει θαυμάσια θέα. Μετά από περίπου 1 χλμ., ολόκληρο το χωριό Κοκκίνη Χάνι εκτείνεται μπροστά σας, προσκαλώντας σας να το επισκεφθείτε και να το εξερευνήσετε.

Το Κοκκίνη Χάνι έγινε διάσημο στις αρχές του 20ού αιώνα, όταν χτίστηκε εκεί ένα Χάνι (πανδοχείο) για περαστικούς ανθρώπους. Οι αγρότες, στη διαδρομή τους προς το Ηράκλειο, ενώ ήταν φορτωμένοι, με σταφύλια, ελιές και άλλα προϊόντα, έκαναν μια στάση στο Χάνι, για να ξεκουραστούν, να δειπνήσουν και να διανυκτερεύσουν. Επιπλέον τα ζώα τους (άλογα και μουλάρια), αναπαύονταν και τρέφονταν και αυτά, στο ίδιο μέρος.

Μετά την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού στην περιοχή τη δεκαετία του '60, το Κοκκίνη Χάνι άρχισε να ζωντανεύει. Τις επόμενες δεκαετίες, τα πρώτα τουριστικά καταλύματα και ξενοδοχεία χτίστηκαν και λόγω της καλής θέσης του δίπλα στη θάλασσα, άρχισε να προσελκύει επισκέπτες και έτσι καθιερώθηκε σε προορισμό διακοπών.

Η περιοχή σήμερα είναι αρκετά ανεπτυγμένη, με παραθαλάσσια εστιατόρια και ταβέρνες, με μικρά μπαρ και καφετέριες κατά μήκος του κεντρικού και παραλιακού δρόμου, καθώς και πολλά τουριστικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, ταχυδρομείο και πολλά άλλα.

Επειδή το χωριό Κοκκίνη Χάνι είναι παραθαλάσσιο, οι υπέροχες αμμώδεις παραλίες δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Κατά μήκος του χωριού, και για απόσταση περίπου 4 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεντακάθαρες αμμώδεις παραλίες, μερικές από τις οποίες είναι οργανωμένες και διαθέτουν ξαπλώστρες και ομπρέλες, με μικρή χρέωση.

Φυσικά, έχετε επίσης τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης, καθώς όλες οι παραλίες είναι δημόσιες. Επιπλέον, αν σας αρέσουν τα θαλάσσια σπορ, μερικά από αυτά διαθέτουν υπηρεσίες θαλάσσιων σπορ, όπως τζετ σκι, μπανάνα, sup & σέρφινγκ κ.λπ.

Μόλις 2 χιλιόμετρα ανατολικά απο το Κοκκίνη Χάνι, στο χωριό Γούρνες, βρίσκεται το Ενυδρείο Κρήτης Θαλασσόκοσμος, στην παράκτια ζώνη της πρώην αμερικανικής βάσης Γουρνών.

Το Ενυδρείο Κρήτης, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα ενυδρεία της Ευρώπης και λειτουργεί από το 2005. Είναι μέρος του κτιριακού συγκροτήματος "Θαλασσοκόσμος", το οποίο ανήκει στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιας Έρευνας (ΕΛΚΕΘΕ) που είναι το μεγαλύτερο κέντρο θαλάσσιας επιστήμης της Μεσογείου.

Περιλαμβάνει 60 ενυδρεία διαφόρων μεγεθών από 125 έως 900.000 λίτρα, με συνολικό όγκο 1.700.000 λίτρα θαλασσινού νερού. Είναι ενυδρεία που φιλοξενούν περίπου 2.500 θαλάσσιους οργανισμούς, κυρίως από τη Μεσόγειο.

Ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει τους μικρούς ιππόκαμπους μέχρι τους τεράστιους καρχαρίες, αλλά και να γνωρίσει τα πολύχρωμα τροπικά ψάρια και τις ανεμώνες της θάλασσας. Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που προσφέρονται από θαλάσσιες χελώνες, τις μέδουσες, τους ροφούς, τις τσιπούρες, τους αστακούς, τους αχινούς, τις καραβίδες, τα σαλάχια και πολλά άλλα.